Produkty pro 2kg nalačno (8)

Mil 1000g

Mil 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Je přirozeně bez lepku. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Tělu poskytuje snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé výživy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Vitamíny skupiny B a železa mají hematopoetické účinky. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, má zahřívací účinek, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah vápníku a sloučenin křemíku posiluje zuby a kosti. - 4 %, včetně nasycených mastných kyselin 0,4 g - 2 % sacharidů 72,1 g - 28 %, včetně cukrů 0,8
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Slunečnice 1000g (2x 500g) nebo hromadné balení - Slunečnice 1000g (2x 500g)

Slunečnice 1000g (2x 500g) nebo hromadné balení - Slunečnice 1000g (2x 500g)

Slunečnicová semena přišla do Evropy ze Severní Ameriky. Jsou bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, mnoha vitamínů a minerálů. Slunečnicový olej se získává ze slunečnicových semen - bohatého zdroje kyseliny linolové. Také se používají jako součást farmaceutických přípravků - krémů, mýdel, výživových doplňků - díky bohatství živin. Jsou bohatá na vitamíny: E, skupiny B, C, A a vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík, sodík a zinek. Hrají důležitou roli při posilování imunitního systému, chrání před záněty. Vitamíny a minerály, které obsahují, chrání před srdečními onemocněními, zlepšují metabolismus, posilují nervový systém, zpevňují a utěsňují cévy, podílejí se na boji proti volným radikálům (zejména vitamín E, selen, měď, mangan a zinek), pozitivně ovlivňují zdravý mladistvý vzhled pleti, posilují vlasy a nehty. Jako zdroj nenasycených mastných kyselin, především Omega 6, podporují strukturu buněčné membrány.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Špaldové vločky 1000g

Špaldové vločky 1000g

Vycházejí z obilovin zvaných špalda, které jsou v polské kuchyni známé a používané již mnoho let. Dlouho byly zapomenuty, a nyní se vracejí do obliby. Špaldové obiloviny se jedí po uvaření nebo syrové. Přidávají se do mléka, jogurtu a ovoce.
Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušená celá brusinka je přírodní sušené ovoce s rafinovanou kyselo-sladkou chutí. Ovoce má tvar sušených rozinek, ale je větší, má šťavnatou barvu a elastickou konzistenci. Brusinky mají široké využití v kuchyních po celém světě. Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, vitamíny skupiny B, E, K), minerálů (sodíku, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, manganu, železa), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, proto je pro zdraví prospěšné konzumovat její výrobky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé brusinky. Brusinka se skvěle osvědčuje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Dále kyseliny obsažené v brusinkách snižují přilnavost bakterií, díky čemuž jsou vylučovány močí.
Zelené Čočky 1000g

Zelené Čočky 1000g

Čočky mají, stejně jako všechny luštěniny, jedinečné zdravotní vlastnosti. Jsou zdrojem dobře vstřebatelného proteinu. Protein z čočky je po sójovém proteinu nejvíce vstřebatelným rostlinným proteinem (85 procent). Zelené čočky obsahují hodně vlákniny. Vláknina nejen pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšuje srdeční a trávicí systém, ale také přispívá ke snižování hladiny cholesterolu, odstraňuje toxiny z těla, chrání před rakovinou tlustého střeva a také proti diabetu typu 2. Mají vysoký obsah železa, což je výhodné pro lidi, kteří nejí maso. Jeden šálek zelených čoček obsahuje 100 procent doporučené denní dávky železa. Tento minerál hraje důležitou roli při tvorbě hemoglobinu v krvi a myoglobinu ve svalech, což je zodpovědné za transport kyslíku do buněk. Obsahují také cenné mangan a kyselinu listovou.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.